So (N)ice! Vijf keer meer bezoekers door nieuwe uitstraling

SilverDome heeft een metamorfose ondergaan! Consument en SilverDome zijn erg enthousiast over de nieuwe aankleding van het gebouw met een nieuwe frisse uitstraling en over de verschillende communicatie-uitingen. De winteropening van 4 oktober heeft zelfs vijf keer meer bezoekers getrokken dan in de voorgaande jaren. Stijlgenoten is trots dat we hieraan een bijdrage mogen leveren.

Nieuwe uitstraling

SilverDome schakelde Stijlgenoten in met de vraag hoe zij zich beter in de markt kunnen zetten. Wij introduceerden de krachtige waarde “So (N)ice”, die is doorgevoerd in de communicatie waardoor SilverDome een beleving krijgt.

Een complete make-over voor het pand!

Nieuwe situatie
Nieuwe situatie
Oude situatie
Oude situatie

Begin deze maand heeft het SilverDome gebouw een metamorfose ondergaan. Een gehele nieuwe profilering van SilverDome, een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Maar daar bleef het niet bij! Ook de buitenkant van het gebouw heeft een transformatie ondergaan. SilverDome is vanaf nu duidelijk zichtbaar in Zoetermeer.

Een nieuwe website

Naast de complete metamorfose aan het pand is er ook een nieuwe website gelanceerd. Deze website sluit aan bij de huisstijl en de beleving. Met grote foto’s, een duidelijk onderscheid tussen de particuliere en zakelijke markt en een responsive design heeft de klant een duidelijk overzicht van de uitgebreide mogelijkheden van SilverDome. Want SilverDome is meer dan alleen schaatsen!

> Klik hier en bekijk de nieuwe website van Silverdome

Online Campagne

Een goede website alleen is geen garantie voor websitebezoekers. Stijlgenoten heeft een online campagne ingezet om websitebezoekers naar de nieuwe website van Silverdome te leiden. Enerzijds is er via de Facebook advertenties gecommuniceerd over de winteropening van 4 oktober. Daarnaast zijn ook activiteiten in de herfstvakantie gepromoot zoals het discoschaatsen.

Voorbeeld Facebook advertentie

advertentie discoschaatsen

Google Adwords

Naast de inzet van Facebook advertenties is er ook gebruik gemaakt van Google Adwords. Via Google tonen we advertenties aan mensen die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een bedrijfsuitje of kinderfeestje in en rondom Zoetermeer. Hierdoor komt SilverDome ook bij potentiële klanten in beeld.

Voorbeeld advertentie in Google

adwords met kader

Meer afbeeldingen