Facebook adverteren

Wist u dat Facebook bijna 9 miljoen gebruikers heeft in Nederland? En dat we dankzij Facebook weten waar deze mensen wonen en werken. Wat hun interesses zijn, hoe oud ze zijn en wie hun vrienden zijn. Deze kennis maakt Facebook een prachtig middel om op te adverteren.

Maak eens een afspraak met één van onze online marketingspecialisten

Afspraak maken

Bereik uw doelgroep

De grote kracht van adverteren op Facebook schuilt in het feit dat Facebook heel veel van de gebruikers weet. Zo kun je bijvoorbeeld gericht een advertentie inzetten op basis van leeftijd, geslacht, woonplaats en interesse.

Maar er is meer

Facebook biedt nu de mogelijkheid om je doelgroep nog specifieker te bereiken, recentelijk heeft Facebook namelijk de opties voor het adverteren uitgebreid. Zo kun je adverteren voor mensen die in bepaalde branches werken, een bepaalde werkgever hebben of een bepaalde functie uitoefenen. Maar er zijn ook mogelijkheden om je Facebook advertenties te combineren met lijsten uit je verstuurde nieuwsbrief (Mailchimp) of levensgebeurtenissen (bijv. bij verjaardagen, geboortes, verloving of trouwen). Dit biedt vele kansen voor bedrijven om gericht een doelgroep te bereiken.

Facebook Remarketing

Wil je in beeld blijven bij de mensen die je website hebben bezocht? Je klanten die nog geen aankoop hebben gedaan of nog geen contact hebben gezocht warm houden? Dan is de inzet van een Remarketing Campagne op Facebook een goed idee. Dat je via Google Adwords Remarketing kunt inzetten was al bekend, maar dit is nu ook mogelijk in de tijdlijn van Facebook. Door de advertenties in te zetten voor personen die je website al eenmaal hebben bekeken vergroot je de naamsbekendheid en blijf je top of mind bij je (mogelijke) klant.

Facebook campagne door stijlgenoten

Voor slechts een klein budget biedt Facebook al een groot bereik. Van de Facebookadvertenties die Stijlgenoten inzet meten we wat de opbrengsten zijn. Dit kan een opbrengst in termen van nieuwe likes zijn of juist websitebezoekers. Daarnaast analyseert Stijlgenoten uitgebreid de statistieken van de website en maken we op maat gemaakte rapportages.