Zoekmachine adverteren (SEA)

Een goede website alleen is niet genoeg, u wilt ook relevante websitebezoekers. Door middel van Google Adwords kunt u vindbaar zijn op zoekwoorden die passen bij uw producten en diensten. Op deze manier kunt u heel gericht uw doelgroep bereiken.

Maak eens een afspraak met één van onze online marketingspecialisten

Afspraak maken

Tekst advertenties

Uw advertentie tonen wanneer mensen zoeken in Google? Stijlgenoten bepaalt op basis van een zoekwoordenonderzoek welke woorden relevant zijn voor uw product of dienst. Extra aantrekkelijk is dat u in Google alleen voor een klik (en dus een websitebezoeker) betaalt en niet voor de vertoning.

Display marketing

Volgens Google kun je via het Display Netwerk 85% van alle internetgebruikers binnen Nederland bereiken. Hiermee is dit een goede manier om de naamsbekendheid van uw bedrijf of product te vergroten. Het Google Display Netwerk bestaat uit een verzameling websites van partners van Google (displaypartners), YouTube en specifieke Google-eigendommen waarop AdWords-advertenties worden weergegeven (tekst- en beeldadvertenties).

Remarketing

De inzet van Google Remarketing is een goede manier om in beeld te blijven bij uw potentiële klant. Met remarketing bereikt u mensen die eerder uw website hebben bezocht. U kunt aan deze eerdere bezoekers zelfs advertenties weergeven die speciaal zijn aangepast op basis van de pagina’s van uw website die ze hebben bezocht. De advertenties worden getoond op andere websites die deel uitmaken van het Google Display Netwerk.

meten is weten

Bij de online campagnes van Stijlgenoten is ons motto “meten is weten”. Wist u dat u online veel meer kunt meten dan u eigenlijk denkt? Wat is de gemiddelde bezoekduur van de bezoekers van uw website? Welke pagina’s bekijken de bezoekers? Waar komen zij vandaan? Wat levert de inzet van de online campagne mij op? Stijlgenoten analyseert het websitebezoek en komt tot aanbevelingen om uw website (nog verder) te verbeteren.

COMBINEER SEO EN SEA

De beste resultaten worden behaald als deze betaalde optimalisatie wordt ingezet in combinatie met SEO (organische optimalisatie).