Vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

U heeft een website en misschien ook wel een hele fraaie, maar u heeft dan nog wel bezoekers naar die website nodig. Het liefst bezoekers die hun naam en telefoonnummer achterlaten of iets bestellen (conversie). Dan moet uw website wel goed vindbaar zijn. Hiervoor heeft u een aantal mogelijkheden zoals zoekmachine-optimalisatie (SEO).

Maak eens een afspraak met één van onze online marketingspecialisten

Afspraak maken


Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uw website hoger in Google? Optimalisatie van uw website is een goede manier om uw website organisch vindbaar te maken en websitebezoekers te genereren. In tegenstelling tot advertenties in Google betaal je hier geen kosten per klik.

Zoekwoorden onderzoek

Stijlgenoten achterhaalt welke zoekwoorden voor uw product of dienst belangrijk zijn. Als klant ontvangt u een complete zoekwoordenlijst die als basis dient voor de optimalisatie. In samenspraak met u als klant wordt bepaald wat de focuswoorden worden van de campagne.

optimalisatie van de website

Google werkt als een soort magneet, verschillende elementen van de website spelen een rol bij de stijging in de organische zoekresultaten. Stijlgenoten past uw website aan en laat de gekozen zoektermen terugkomen op de website.

updates

Google hecht veel waarde aan websites die hun inhoud bijhouden en updaten. Door middel van het plaatsen van nieuwsberichten (die ook worden geoptimaliseerd op zoekwoorden) update u de website en blijft u vindbaar in Google. Lees hier meer over bij ons onderdeel Online dialoog.

combineer SEO en SEA

De beste resultaten worden behaald als deze organische optimalisatie wordt ingezet in combinatie met SEA (Google Adwords).