Contact
1

STRATEGIE

CREATIE

ACTIVATIE

bekijk ons team >

Grafisch ontwerper

Als ontwerper bij Stijlgenoten krijg je veel ruimte voor je eigen ideeën. Je bent vanaf het eerste stadium betrokken bij opdrachten en bent in hoge mate medeverantwoordelijk voor het eindresultaat. Daarbij kun je rekenen op je collega-vormgevers, die je waar nodig zullen ondersteunen. Samen denken en samen doen is namelijk een belangrijk kenmerk van de werkwijze van Stijlgenoten.

Jouw profiel

Je bent een ambitieuze ontwerper met echte passie voor het vak. Je hebt een relevante grafische vooropleiding afgerond, zoals de Kunstacademie of de richting grafische vormgeving van het Grafisch Lyceum. Bovendien heb je bij reclamebureaus minstens vijf jaar ervaring opgedaan in het ontwerpen, uitwerken en drukwerkklaar maken van de meest uiteenlopende communicatie-uitingen. Heel belangrijk is dat je zelf creatieve ideeën hebt en weet wat conceptmatig denken is. Eigenwijs zijn mag – graag zelfs! – op voorwaarde dat je ook bereid bent naar de inzichten van anderen te luisteren; bij Stijlgenoten ben je in de eerste plaats een teamspeler. Ben je daarnaast plezierig in de omgang, dan pas je in ons dynamisch en enthousiast team.

Geïnteresseerd

Ben je enthousiast geworden? Waar wacht je nog op? Stuur je sollicitatie en CV naar Wilfred Veurink wilfred@stijlgenoten.nl en overtuig ons!

Bekijk ons team >