Identiteit

Reginox; the crown for your kitchen!

Internationale branding in een oogopslag

Reginox is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige spoelbakken, kranen en werkbladen van roestvrijstaal. Het bedrijft levert zijn producten in binnen- en buitenland, vanuit een eigen productielocatie in Rijssen. Het is een vooruitstrevend bedrijf dat gaat voor kwaliteit en duurzaamheid. Om dit ook uit te stralen, zocht Reginox een nieuwe huisstijl met logo en pay-off. Wij ontwierpen een internationale, alleszeggende huisstijl die goed werkt in communicatiemiddelen en op hun producten.

Brochure Reginox

Reginox: internationaal vakwerk

Met zijn typisch Nederlandse nuchtere en praktische aanpak organiseert en beheert Reginox de productie van meer dan 500.000 roestvrijstalen spoelbakken en wastafelunits per jaar, in meer dan honderd verschillende stijlen en designs voor keukens en badkamers. Met vergaande geautomatiseerde en geavanceerde productietechnieken kan Reginox voortdurend nieuwe en innovatieve producten ontwikkelen. Daardoor heeft het bedrijf een sterke en concurrerende positie op de wereldmarkt.

Onze aanpak

Reginox stelde een aantal eisen aan de nieuwe huisstijl: een logo dat ook goed zichtbaar is in de spoelbakken, een Engelstalige pay-off en de combinatie van logo en pay-off moesten in één oogopslag de expertise van het bedrijf weergeven. Bij het ontwerpen van de huisstijl waren voor Reginox de offline middelen erg belangrijk. Elk land heeft zijn eigen manier van keukens verkopen maar bij elke afnemer komt de catalogus met de beschikbare kranen en spoelbakken op tafel.

Logo Reginox
Reginox uitingen

Resultaten: internationale herkenbaarheid

Na het ontwerp pasten we alle offline communicatiemiddelen aan, zoals de catalogus, het briefpapier, de visitekaartjes, advertenties, signing van vrachtwagens en banners. De nieuwe website is volop in ontwikkeling. En natuurlijk staat het kroontje vanaf nu op alle spoelbakken!

Maikel Manoch - internet marketeer

Wil jij ook beter in beeld komen bij de juiste doelgroepen en jouw omzet vergroten?

Neem dan contact met ons op. Maikel helpt je graag verder!