Applicatie

Een applicatie die tijd bespaart

Gebruiksvriendelijke dataroom

Deze dataroom is een op maat gemaakte (op en top beveiligde) online omgeving. Met deze software kan onze opdrachtgever Thoma Post op een commercieel aantrekkelijke manier data, foto’s en documenten delen met een zeer selecte groep beleggers. Daarnaast wordt de gebruiker (indien hij dat wenst) volledig automatisch geïnformeerd over alle updates van alle wijzigingen. Is er nieuwe informatie voorhanden, dan is iedereen onmiddellijk op de hoogte! Geen losse e-mails en versnipperde informatie. Maar alles op een centrale plek!

Website Thoma Post

AVG beveiliging voorop

Thoma Post heeft uiteenlopende vastgoeddocumentatie verspreid over meerdere makelaarskantoren, waardoor het een tijdrovende klus was om de juiste informatie bij elkaar te vinden. Thoma Post had daarom behoefte aan een dataroom om vastgoedbeleggingen gemakkelijker en veiliger te kunnen beheren en zo de beleggingstak van Thoma Post verder te kunnen professionaliseren. De dataroom moest aan een aantal eisen voldoen, zoals een beveiliging van gegevens volgens de AVG, en de mogelijkheid om per gebruiker permissies in te stellen. Thoma Post had zelf al een software systeem in gedachten dat hierin zou kunnen voorzien en vroeg Stijlgenoten uit te zoeken of deze software een goede oplossing zou zijn, of dat de ontwikkeling van een nieuwe applicatie beter zou passen bij de gestelde eisen.

Laravel framework

Bij deze opdracht was het van groot belang om ons eerst goed te verdiepen in de vraag van de opdrachtgever en zo de functionaliteiten te bepalen die de online omgeving moest hebben. Uit de verkregen informatie kon geconcludeerd worden dat de software die Thoma Post zelf voorstelde, te uitgebreid is en onnodig hoge licentiekosten met zich mee brengt. Wij ontwikkelden met behulp van Laravel een applicatie op maat die precies voldoet aan de gestelde eisen. Door gebruik te maken van Laravel worden techniek en styling losgekoppeld, zodat de applicatie makkelijk uit te breiden is als dat in een later stadium nodig blijkt.

Thoma Post Laravel

Resultaten

In een tijdsbestek van vier maanden heeft Stijlgenoten voor Thoma Post een gebruiksvriendelijke dataroom ontwikkeld die inmiddels standaard onderdeel geworden is van de bedrijfsvoering van Thoma Post. Door de grondige verdieping in de door de klant gestelde voorwaarden, kon Stijlgenoten in één keer een applicatie opleveren die aan alle eisen voldeed. Dankzij de dataroom kan Thoma Post efficiënter de beleggingsportefeuille uitbaten, zonder hoge maandelijkse licentiekosten. De dataroom heeft bovendien bijgedragen aan een verbeterde propositie van Thoma Post als totaalaanbieder in de vastgoedbranche.

Ook zo’n zin in morgen? Bel vandaag voor een afspraak

Benieuwd naar de voordelen digitaliseren? Of wil je een vraagstuk door ons laten toetsen? Bel me voor een persoonlijke kennismaking of vul het contactformulier in.

Maikel Manoch - internet marketeer