Contact

STRATEGIE

CREATIE

ACTIVATIE

bekijk ons team >

Vacature online marketeer

Wij groeien letterlijk uit ons jasje, groei met ons mee! We hebben namelijk een gave vacature op onze online marketing afdeling. Heb jij je eerste stappen in de wereld van online marketing al gezet en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Je eerste stappen in de online wereld zijn gezet

Jij draait je hand niet om voor het maken van een plan van aanpak voor een online campagne. Het nadenken over teksten/beelden en de inrichting van deze campagnes in Google Ads en Facebook/Instagram is iets wat jij al dagelijks doet. Ook het perfect inrichten van de website is geen probleem voor jou!

Jij wordt blij van een blije klant

Uiteraard ben je nieuwsgierig naar de resultaten van je campagne, je bent namelijk constant op zoek naar hoe je deze nog verder kunt verbeteren voor je klant. Welke pagina’s worden veel bekeken? Waar komen de inschrijvers vandaan? Hoe oud zijn ze? Wat kost een conversie nou eigenlijk? Je duikt diep de cijfers van Google Analytics en onze andere databases in om cijfers te vertalen in gerichte acties.

Je houdt stiekem wel van een beetje druk

En niet alleen ben je volop bezig voor deze klant. Ook als je meerdere voorstellen en campagnes tegelijk hebt lopen houd jij je hoofd koel. Laat jou maar lekker actief bezig zijn en meerdere klanten blij maken.

Wat ga je bij Stijlgenoten doen?

Een groot deel van je werkzaamheden zal bestaan uit de promotie van nieuwbouwprojecten die we volgens onze succesformule in de markt zetten. Je krijgt een briefing van projectmanagers waarna je zelf je online stempel kunt drukken op deze projecten. Niet alleen krijg je de vrijheid bij de opstart van website en campagnes, maar jouw analyses van het bezoekgedrag en inschrijvers zijn essentieel voor de rest van het traject.

Is Stijlgenoten dan alleen maar vastgoed?

Zeker niet! Ook buiten vastgoed hebben al vele klanten de weg naar Stijlgenoten gevonden. Van installatiebedrijven tot hotels en van vervoersmaatschappijen tot webshops. Zo kan je week bestaan uit; het vullen van een website voor een nieuwbouwproject, je collega helpen met een analyse van de resultaten van een fabrikant van stickers, het maken van een online voorstel om leads te genereren voor een restaurant, een telefoontje met een klant over de nieuwsbrief met leuke acties die je wilt gaan versturen en een afspraak bij de klant samen met een projectmanager. Geen dag is hetzelfde en dat is juist wat jou aanspreekt!

Wij werken met een team van 5 online marketeers, die allen hun eigen projecten draaien maar daarnaast hun steentje bijdragen om elkaar te helpen en van elkaar te leren.

En dat allemaal vanuit ons monumentale pand in Den Ham

Wij kiezen er heel bewust voor om alles zelf in huis te hebben, zowel projectmanagement als grafische vormgeving en websitebouw. Daarmee zijn we zo veelzijdig als het communicatievak zelf, zowel online als offline. Met een team van ruim dertig enthousiaste specialisten maken we elke dag het verschil voor onze klanten.

Toe aan een volgende stap?

Pas jij perfect in dit plaatje en hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Nodig jezelf dan uit voor een kop koffie. Stuur je motivatie naar Niels uit het Broek (nielsu@stijlgenoten.nl) en wie weet ben jij de volgende Stijlgenoot!