Vastgoed

XL Nieuwbouwlocatie: circa 700 koopwoningen!

De eerste deelplannen binnen enkele maanden compleet verkocht

Op een prachtig landgoed - Landgoed in den Houte - in Noordwijkerhout komen circa 700 koopwoningen. Diverse woningtypes en dus ook diverse doelgroepen. De woningen gaan gefaseerd in verkoop. En daar ligt nu precies de communicatie-uitdaging. Het lange termijn karakter van dit project in combinatie met de vele deelplannen en diverse doelgroepen vraagt om een speciale XL-aanpak waarbij gebiedspromotie en productpromotie worden gecombineerd!

Brochure Landgoed in den Houte

Productpromotie versus gebiedspromotie

De kracht van onze aanpak? We zetten zowel gebiedspromotie als productpromotie in. We hebben de woningen onder de aandacht gebracht met harde feiten zoals de vele vierkante meters, de gunstige ligging t.o.v. de randstad en het strand. Voor de gebiedspromotie spelen we meer in op het gevoel: de sfeer van het landgoed, de ruimte en het aanwezige groen. Per deelplan hebben we ingrediënten van de Woonmens strategie ingezet en diverse campagnes opgestart die wij steeds monitoren en bijsturen. Wij zorgen voor relevante leads, houden deze warm, informeren de geïnteresseerden en breiden de website uit bij elke nieuwe ontwikkeling.

De XL-website

Voor het verkopen van circa 700 woningen is een goed gestructureerde website een pré. Eén plek voor alle informatie, en toch overzichtelijk. Via een interactieve kaart houden we de verkoopstatussen bij per deelplan. Op deelplanniveau kunnen consumenten alles benodigde informatie terugvinden. En dat werkt goed; de aanmeldingen bevatten kwalitatieve leads die overgaan tot aankoop van een nieuwe woning! De website is te bekijken op landgoedindenhoute.nl

Mobiele website Landgoed in den Houte

Resultaten

Het landgoed is nog volop in ontwikkeling. De eerste deelplannen zijn binnen enkele maanden compleet verkocht. Met nieuwsbrieven houden we geïnteresseerden warm en worden zij op de hoogte gebracht van nieuwe deelplannen die binnenkort in verkoop gaan. Op de website breiden we de informatie per deelplan steeds verder uit. De opdrachtgever wordt zo volledig ontzorgd en profiteert van een snelle omloopsnelheid en een hoog rendement!

Nicole Leeuw - accountmanager

Wil jij ook beter in beeld komen bij de juiste doelgroepen?

Neem dan contact met ons op. Nicole helpt je graag verder!