B2B

Kwaliteit boven kwantiteit

Een stevige positionering als fundament

Bij B2B marketing gaat het net als bij B2C marketing om een heldere merkidentiteit, een goede marketingstrategie en stevige positionering. Maar er zijn ook verschillen. Zo gaat het vaak om grotere orders en langdurige relaties. Door onze kennis van de b2b markt kunnen wij waardevollere leads genereren en klanten voor langere tijd aan jouw bedrijf binden.


Ronald voor flipover bord

Loopt jullie bedrijf leads en daardoor omzet mis?

Zonde! Met onze ervaring en kennis in de B2B wereld kunnen wij de complete marketing voor jouw bedrijf uit handen nemen. Op basis van gemeten data en uitgebreid onderzoek brengen we de buyer persona’s in beeld, kwalificeren we geschikte prospects, en helpen we je bij het inzetten van de juiste marketing tools. Ook kunnen we verkoopprocessen optimaliseren en automatiseren, zodat jij tijd en geld overhoudt voor de ontwikkeling van jouw product.

Maikel Manoch - internet marketeer

Laat je maakbedrijf groeien!

Benieuwd naar onze aanpak op gebied van B2B marketing? Of wil je meer weten over een heldere merkidentiteit, een goede marketingstrategie en een stevige positionering voor jouw bedrijf? Bel me voor een persoonlijke kennismaking of vul het contactformulier in.