Platform

Voor Sterk Techniek Onderwijs

Wij gaan het maken!

Voortaan treedt STO Zwolle naar buiten onder de naam TECHTHIS! #Ik ga het maken. Deze nieuwe naam en inspirerende identiteit werden begin 2021 door Stijlgenoten ontwikkeld. Het doel is om nog meer aan te sluiten bij de doelgroep van STO Zwolle. Dankzij de nieuwe huisstijl is het initiatief nog beter zichtbaar.

Brochure STO

Techniek krijgt de toekomst

TechThis biedt lesprogramma’s voor de bovenbouw van de basisscholen en leerlingen van het vmbo. In de onderbouw kunnen leerlingen op een leuke manier kennismaken met techniek via allerlei workshops. Daarnaast worden voor de bovenbouw steeds meer aantrekkelijke keuzevakken en lessen georganiseerd, waarmee het techniekonderwijs een echte boost krijgt.

STO Zwolle bereikt meer met TechThis

Via het nieuwe digitale platform weet STO Zwolle leerlingen, studenten, ouders, leerkrachten en scholen nu nog beter te bereiken en te informeren over de mooie projecten in de regio. Daarnaast worden contacten met het bedrijfsleven en andere partners via het nieuwe platform eenvoudig en snel gelegd, wat het aanbod van techniekonderwijs er alleen maar mooier en beter op maakt.

Website STO
Platform STO

We blijven vernieuwen

En dat is nog lang niet alles! In de volgende fase van deze ontwikkeling gaan we het innovatieve platform van TechThis namelijk ook nog verder uitbreiden met informatieve e-learnings die zowel door leerlingen als docenten kunnen volgen. Zo blijven ook wij het techniekonderwijs in de regio Zwolle versterken.

Wil jij ook beter in beeld komen bij de juiste doelgroepen en jouw omzet vergroten?

Neem dan contact met ons op. Maikel helpt je graag verder!

Maikel Manoch - internet marketeer