Proost op 2022

Iets waar we altijd naar uitkijken, is onze jaarlijks terugkerende kerstborrel. In 2021 mocht het helaas niet zo zijn, door alle corona-maatregelen. Maar donderdag 15 december dit jaar kregen we gelukkig de kans om de schade dubbel en dwars in te halen.

Met alle collega’s hebben we genoten van een gezellige kerstborrel bij Bacco in Marle. Het was perfect voor elkaar! We werden getrakteerd op verrukkelijke antipasti gerechtjes en een overheerlijk Italiaanse maaltijd van meerdere gangen. Tussendoor mochten we zelf ook nog even ‘aan de bak’ en kregen we de fijne kneepjes van het pizza maken uitgelegd. Daarbij kwam dat mooie schort heel goed van pas. Alsof we volleerde pizzabakkers waren :)

Samen werd er uitgebreid teruggeblikt en geproost op het afgelopen jaar. Want naast al dat harde werken, blijven we natuurlijk aandacht houden voor elkaar. Na afloop gingen we niet met lege handen naar huis en werden we goed verwend met een zéér uitgebreid kerstpakket. Daar hebben we nog lang plezier van!

Bekijk onderstaande video voor onze persoonlijke boodschap: