Vakantieborrel juli 2022
Vakantieborrel
Scroll

PROOST OP DE VAKANTIE!

Als creatief communicatiebureau blijven wij graag in beweging, maar we weten ook wanneer het tijd is voor ontspanning! Om de vakantieperiode goed in te luiden, eindigden we donderdag 14 juli een paar uurtjes eerder, zodat we met elkaar het glas konden heffen.

Onder het genot van een flinke borrelplank en andere versnaperingen genoten we op ons heerlijke terras van het zomerse weer en van elkaar. Erwin, Mike en Wilfred V. hadden ieder een korte speech voorbereid waarin kort werd teruggeblikt op het afgelopen jaar en vooruitgekeken over de zomer heen. Ook over wat er nog in het vat zit: het driedaagse Stijlgenoten-uitje in september; we hebben er nu al zin in!

Na een paar gezellige uurtjes werden we nog getrakteerd op een Stijlgenoten-goodiebag met onmisbare vakantie-items zoals teenslippers, paracetamol, toiletbrildoekjes, antimuggenmiddel etc. Toch fijn, nu weten we zeker dat we de vakantie goed doorkomen!

Wil jij volgend jaar ook aansluiten bij onze jaarlijkse vakantieborrel? Wij zoeken nog nieuwe Stijlgenoten. Dus kom in actie, bekijk onze vacatures op de website en solliciteer! Misschien schuif jij dan volgend jaar ook wel aan.