VastgoedWij activeren de beste koper voor jouw project
Scroll
Vastgoed

Alles in huis voor succesvolle vastgoedmarketing

Onze vastgoedcommunicatie staat al jaren als een huis. Of het nu om kavels, rijwoningen, appartementen, tweekappers, vrijstaande woningen of misschien wel luxe villa’s gaat, wij helpen jou, van A tot Z, naar een compleet verkocht nieuwbouwproject! Door middel van placemaking, gebiedscommunicatie en draagvlakcommunicatie zorgen we voor meer bekendheid en maken we uiteenlopende doelgroepen enthousiast over jouw project.

Woonmens: In 6 stappen naar een verkocht nieuwbouwproject!

Met meer dan 25 jaar vastgoedervaring hebben we een slimme strategie ontwikkeld om projecten aan te vliegen; Woonmens. Elk project verdient tenslotte een eigen doordachte marketing- en communicatiestrategie. Van een creatief concept tot een verkocht eindproduct. Door de smaakmakers van een project nauwgezet te bepalen, weten we jou te trakteren op een optimaal verkoopresultaat. Een kwestie van keuzes maken!

Onze diensten
IMG -10

Woonmens CRM, hét CRM voor nieuwbouwprojecten

Speciaal voor Woonmens hebben wij zelf een CRM ontwikkeld dat naadloos aansluit bij de zes fases van het Woonmens traject. Het zeer gebruiksvriendelijke Woonmens CRM biedt mogelijkheden om relevante data van consumenten te verzamelen en te gebruiken. Met behulp van dit CRM leren wij de consument beter kennen en kunnen we onze communicatie nóg gerichter afstemmen op de doelgroep.

nicole

Ook zo'n zin in morgen? Bel vandaag voor een afspraak

Wil je meer weten over onze Woonmens formule? Of ben je benieuwd naar wat Stijlgenoten voor jouw vastgoedproject kan betekenen? Bel of mail Nicole voor een persoonlijke kennismaking of vul het contactformulier in.

Wij werken met trots voor: