VastgoedWij activeren de beste koper voor jouw project
Scroll
Vastgoed

Alles in huis voor succesvolle vastgoedmarketing

Onze vastgoed communicatie staat als een huis. Op basis van onze jarenlange ervaring in deze markt, helpen wij je naar een compleet verkocht nieuwbouwproject. Door middel van placemaking, gebiedscommunicatie en draagvlakcommunicatie zorgen we voor meer bekendheid en maken we uiteenlopende doelgroepen enthousiast over jouw project.

Woonmens: In 6 stappen naar een verkocht nieuwbouwproject!

Met meer dan 25 jaar vastgoedervaring hebben wij een bewezen strategie ontwikkeld; Woonmens. Per project kijken we wat we minimaal in moeten zetten om voor jou een optimaal projectresultaat te behalen. Hiermee vliegen we slim vastgoedprojecten aan. Van concept tot verkocht eindproduct. Van groen weiland tot levendige woonomgeving. Elk project verdient een eigen doordachte marketing- en communicatie strategie.

Onze diensten
IMG -10

Woonmens CRM, hét CRM voor nieuwbouwprojecten

Speciaal voor Woonmens hebben wij zelf een CRM ontwikkeld dat naadloos aansluit bij de zes fases van het Woonmens traject. Het zeer gebruiksvriendelijke Woonmens CRM biedt mogelijkheden om relevante data van consumenten te verzamelen en te gebruiken. Met behulp van dit CRM leren wij de consument beter kennen en kunnen we onze communicatie nóg gerichter afstemmen op de doelgroep.

website foto (1)

Ook zo’n zin in morgen? Bel vandaag voor een afspraak

Wil je meer weten over onze Woonmens formule? Of ben je benieuwd naar wat Stijlgenoten voor jouw vastgoedproject kan betekenen? Bel me voor een persoonlijke kennismaking of vul het contactformulier in.

Wij werken met trots voor: