Websites & webshops

Toekomstgerichte en schaalbare maatwerkoplossingen

In de snel evoluerende digitale wereld is een sterke online aanwezigheid essentieel voor zakelijk succes. Als specialisten in deze wereld begrijpen wij de noodzaak van websites en webshops die niet alleen indruk maken, maar ook schaalbaar en modulair zijn. Daarom ondersteunen we je graag van strategie tot support. Samen bouwen we aan geavanceerde technologie en een krachtig CMS-systeem, zodat jouw online visie tot leven wordt gebracht.

U.Veenstra 3

Wat een dynamische website of webshop voor jou kan betekenen!

Websites en webshops die dynamisch zijn opgezet bieden verschillende voordelen voor organisaties in vergelijking tot statisch opgezette websites en webshops. Hieronder enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Hoger bedrijfsresultaat door procesautomatisering/-verbetering
  • Geavanceerde functionaliteiten
  • Gebruikersgerichte personalisatie
  • Efficiënt contentbeheer
  • Betere zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Schaalbaarheid en flexibiliteit
Onze specialisaties
img5

Specialist in webapplicaties

'Ontdek ons uitgebreide assortiment aan tools waarmee we jouw uitdaging kunnen oplossen, inclusief coole extra’s. We zorgen ervoor dat je website er creatief uitziet, gehost wordt en altijd veilig is. Ons team van 6 developers staan klaar om jouw behoeften te vervullen, want jouw business stopt nooit.'

Wilfred Lepelaar | Head of development

Wat onze klanten zeggen

Intergas logo

'Stijlgenoten ontzorgt ons van A tot Z en weet wat er nodig is voor een conversiegerichte website'

Ralf Jansen, Sales Director Intergas

IMG 8569

Geen uitdaging is ons te groot

Of het nu gaat om recruitment platforms, administratieve toepassingen, reserveringssoftware, dashboards vol verkoopcijfers of conversiegerichte offertetools: als het aankomt op op maat gemaakte software, deinzen wij nergens voor terug. In bevlogen sessies smeden we samen een krachtig concept. Of het nu de ontwikkeling betreft van websites, webshops, een progressieve web-app of e-learning toepassingen: wij creëren webapplicaties die direct tastbaar rendement opleveren.

IMG 0054

Klaar om het maximale uit jouw website te halen? Bel vandaag nog voor een afspraak!

Benieuwd naar de voordelen van digitaliseren? Of wil je een vraagstuk door ons laten toetsen? Bel me voor een persoonlijke kennismaking of vul het contactformulier in.

Wij werken met trots voor: