7cdc4c63-eb5e-4d82-96ff-cf706bbac351
Corona
Scroll

Mei 2020 // Door Esmee Horsman, interne communicatie

Thuiswerken klinkt in eerste instantie heel chill, maar we zitten ondertussen al in week 8 en zo heel chill is het allemaal niet. Je kruipt elke dag in je boxershort achter de computer of je loopt uren rond in je joggingbroek. Je hoeft je baard ook niet te trimmen of je make-up niet meer te doen, want je collega's wijzen je er toch niet op. Goed, je begrijpt het punt: blijf jezelf verzorgen. Die joggingbroek is prima (die boxer niet), maar door je goed te kleden, voel je je ook een stuk beter. En als je je beter voelt, word je ook weer productiever. Eén grote cirkel.

Geen uitstapjes meer

De uitstapjes in het weekend met anderen worden tot een minimum beperkt en als alle sportverenigingen, restaurants en winkels één voor één hun deuren en hekken sluiten, slaat de paniek soms lichtelijk toe. Ondanks dat we veel contact houden met elkaar via belletjes, Slackberichten, Google Hangouts en e-mails, mis je je collega’s wel. Die maken je werk nou juist leuk!

__Leuke verrassing voor alle medewerkers __

Daarom vond het management team dat het tijd was voor een mooi gebaar aan de medewerkers als dank voor hun geweldige inzet en verantwoordelijkheidsgevoel. Het zijn kanjers, stuk voor stuk! Het werd tijd voor een waardevol gesprek aan de deur, even geen video call of een telefoontje. Erwin, Mike en Wilfred bezorgden iedereen een leuke verrassing. Met emmers vol lekkers, gingen zij langs de deuren van al het personeel om ze persoonlijk te verrassen en te bedanken!

Ondanks dat we allemaal verplicht moesten thuiswerken, waren de afgelopen weken uiteindelijk not so lonely, met digitale teamoverleggen, interne nieuwsbrieven, succesvolle digitale vrijmibo’s (lees langste vrijmibo’s ooit) en een Stijlgenoten Chocolonely.

-