5c2af690-c09b-4afc-830c-125075194dc4
25 jaar
Scroll

En wat doe je als je geen groot feest kunt geven? Dan breng je het feest gewoon met een camper naar de Stijlgenoten thuis! Geniet met ons mee en bekijk de aftermovie!

Bekijk de aftermovie

Op 1 april 2021 bestond Stijlgenoten 25 jaar! Een belangrijke mijlpaal die we niet ongemerkt voorbij wilden laten gaan. De thuiswerkers werden op de dag van het jubileum één voor één persoonlijk verrast door een bezoek van de directie. Een speciaal voor deze gelegenheid aangeklede camper toerde daarvoor heel Overijssel door. Elk personeelslid ontving een Stijlgenoten-taartje en een knalrode hoodie, en als klap op de vuurpijl een uitnodiging voor een meerdaagse stedentrip naar een Europese stad!

Terug in Den Ham wachtte Erwin, Mike en Wilfred zélf een verrassing. Er werd een video getoond over de levensloop van 25 jaar Stijlgenoten. Daarna werden de cadeaus overhandigd: een ingelijste tekening van de school (waar Stijlgenoten vroeger zat) en het huidige pand. De poffertjes van Dick Poffers en het mooie weer maakten het feest compleet. Het was een bijzondere dag die ons allemaal deed beseffen hoeveel we in 25 jaar met elkaar bereikt hebben. En dat is heel wat! Óp naar de volgende 25 jaar!

Bekijk de aftermovie: