Woonmens
Webinar
Scroll

Juni 2020 // Nicole Leeuw, accountmanager

Donderdag 25 juni 2020 was het zover, na een intensieve voorbereiding hebben we voor het eerst een webinar verzorgd. Ik (Nicole) mocht namens Stijlgenoten onze bewezen marketingformule “Woonmens” toelichten via het Vastgoedjournaal. Best een uitdaging om de presentatie in te korten, toch volledig te blijven en te voorzien van de juiste beelden en tekst.

Klaar voor de start

Donderdag was Armanda, omgedoopt tot co-host, al op tijd in Hellendoorn, in de, voor de gelegenheid, omgebouwde studio. Mijn woonkamer lag bezaaid met snoeren om te zorgen dat het geluid optimaal zou zijn en de laptops niet zouden uitvallen. De leeslamp deed zelfs dienst als extra belichting. Met onze laptops, een extra beeldscherm en een verse cappuccino in de aanslag konden we gaan inloggen.

Sandra van ‘Het Vastgoedjournaal’ logde gelijktijdig in en zo konden we nog even de laatste zaken afstemmen. Van haar hoorden we dat er inmiddels 102 aanmeldingen waren! “Wauw”, dachten wij! En dan te bedenken dat we de eerste dagen rond de 20 aanmeldingen zaten… dat maakte het toch wel extra spannend. Maar we waren er klaar voor en hadden er echt zin in. Dus een laatste ‘corona-proof’ high five en we konden live.

Reacties

En wat een reacties kregen we daarna… Enthousiaste collega’s en een blij en zelfs emotioneel management. Wat een fijn gevoel dat we Woonmens zo op de kaart hebben kunnen zetten voor een breed publiek midden in onze doelgroep. Uiteindelijk hebben er 193 mensen onze uitzending gevolgd. Inmiddels is de link beschikbaar en het webinar is hier terug te kijken.

Het programma bestond uit de volgende onderdelen:

  • In 6 stappen naar een verkocht nieuwbouwproject
  • Hoe geef je structuur aan je marketing- en communicatieproces?
  • Hoe verbeter je de looptijd?
  • Hoe optimaliseer je het projectresultaat?

Benieuwd naar meer?

Ik heb er met enorm veel plezier aan gewerkt. De presentatie staat als een huis, de beelden kloppen en het verhaal is kort en helder. De eerste afspraak vanuit het webinar is gemaakt. Heb je nog vragen over Woonmens? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak met mij, Nicole Leeuw (nicole@stijlgenoten.nl).