Mulder

Een nieuwe huisstijl!

Wil je een huis kopen of verkopen in de gemeente Hellendoorn? Dan bel je John Mulder van Mulder Makelaardij, een begrip in de regio. Het logo van Mulder Makelaardij was erg bekend maar ook gedateerd, en het bedrijf wilde het logo opfrissen. Hieronder lees je hoe we tot een geheel nieuwe huisstijl kwamen.

IMG -1

Mulder Makelaardij

Mulder Makelaardij richt zich op de woningmarkt van Nijverdal en omgeving. Ook verrichten ze bedrijfsmatige taxaties. Het is een moderne makelaar, met oog voor de toekomst en een innovatieve aanpak. In de regio is het bedrijf erg bekend en het oude logo zag je overal: in bijna elke straat stond wel een bord.

IMG -2

Onze aanpak: eigentijdse nieuwe huisstijl

We gingen aan de slag met het aanpassen van het oude, bekende logo maar hadden al snel het gevoel dat er een dimensie miste. Naast de rebranding stelden we dan ook een compleet nieuw logo voor. Eentje dat beter aansloot bij de identiteit van het bedrijf. Een fris, helder logo dat de mensen van Mulder Makelaardij centraal zette. De makelaar werd enthousiast: dit was precies wat hij zocht. Vanuit het nieuwe logo maakten we een nieuwe huisstijl. Vervolgens lanceerden we een online campagne, waarin we huiseigenaren in de regio een gratis waardebepaling van hun huis aanboden. Daarmee kreeg Mulder nieuwe leads en vooral werd de nieuwe huisstijl direct bekend.

IMG -4

Resultaten

De huisstijl van Mulder Makelaardij past goed bij het bedrijf en zal niet snel verouderen. Hij komt terug in de nieuwe website en in alle andere communicatie, waaronder natuurlijk ook de te koop-borden. Het team van Mulder Makelaardij staat centraal in de communicatie en is nu net zo herkenbaar als John Mulder zelf. De online campagne bracht het logo bij veel potentiƫle klanten onder de aandacht en gaf een boost aan het aantal aanvragen voor een gratis waardebepaling. En de verkoopborden die weer overal in de tuin staan, die maken het plaatje compleet.

maikel

Wil jij ook beter in beeld komen bij de juiste doelgroepen en jouw omzet vergroten?

Neem dan contact met ons op. Maikel helpt je graag verder!

Wij werken met trots voor: